Osuuskunta Sange — Internet-asiantuntijatInternet-hotelli

Mitä nettihotelli (hosting) tarkoittaa?

Monet atk-palvelut, kuten www-sivut, sähköpostilistat ja sähköpostilaatikot, tarvitsevat palvelimen, jolla ne toimivat. Palvelin tarkoittaa konetta, joka on aina päällä, yhteydessä verkkoon ja valmiina tarjoamaan näitä atk-palveluita. Esimerkiksi www-sivut ovat tavallisia tiedostoja, jotka sijaitsevat palvelimilla ja joita www-selaimet pyytävät internetin kautta eri palvelimilta www-sivun osoitteen perusteella.

Nettihotelli tarkoittaa palvelua, jossa asiakas ostaa palvelinalustan atk-palveluilleen ulkopuolelta. Järjestely on usein hyvä ratkaisu, sillä monilla asiakkailla ei ole käytössään yhteyksiä, palvelintiloja, kunnollista ylläpitoa ja säännöllisiä varmuuskopioita, joita palvelimen pitäminen vaatii.

Mitä erityistä on Sangen nettihotellipalveluissa?

  • Hinnat ovat kohtalaisen edulliset.
  • Sange noudattaa ajatusta, jonka mukaan monipuolisten palveluiden pitää kuulua jo peruspaketteihin. Lisämaksujen kerääminen esim. tietokannan käytöstä johtaa vain sekä ylläpidon että asiakkaat näkemään ylimääräistä vaivaa, kun yritetään kehittää huonoja korvikeratkaisuja.
  • Vahvasti integroitu ympäristö, joka tarjoaa esimerkiksi monipuoliset välineet erilaisten sähköpostiosoitteiden ohjausjärjestelyjen ja aladomainien toteuttamiseen.
  • Valmiiksi tehtynä lukuisia ohjelmakomponentteja, jotka helpottavat asiakkaan sivustojen ja www-sovellusten toteuttamista.
  • Vahva tuki dynaamisten sivujen toteuttamiseen, johon sisältyy mm. PHP, Python, Perl, Zope, MySQL ja PostgreSQL. (Java-ratkaisuista pitää sopia erikseen niiden suuren resurssienkulutuksen ja ylläpitovaivan vuoksi.)

Katso lisätiedot Palvelupaketit-sivulta.YhteystiedotSivukarttaPävitetyt sivut

Osuuskunta Sange • PL 197, 00131 Helsinki • info@sange.fi