Osuuskunta Sange — Internet-asiantuntijatTietoja yrityksestä

Osuuskunta Sange perustettiin vuonna 2000 tarjoamaan palveluita jäsenilleen, hyvän hotellipalvelun jäsenten ylläpitämille sivustoille ja sähköpostilistoille ynnä muille nettipalveluille, sekä yritykseksi, jonka kautta jäsenet pystyvät laskuttamaan ja organisoimaan tekemiään keikkatöitä. Ajan myötä asiakkaita on ilmaantunut myös jäsenten tuttavapiirin ulkopuolelta, niinkin paljon, että tätä ryhmää edustaa nykyään suurin osa asiakkaistamme.

Sange edustaa työntekijälähtöistä ideologiaa, jossa työntekijöiden (eli jäsenten) hyvinvointi ja tyytyväisyys on korkein tavoite. Työntekijälähtöisen ideologian seurauksena myös asiakastyytyväisyys on usein parempi kuin asiakaslähtöisissä organisaatioissa.

Sangen kotipaikka on Helsingissä, Suomessa, Euroopassa ja suurin osa jäsenistä on pääkaupunkiseudulta. Jäsenet ovat suurimmaksi osaksi nuoria, itseoppineita ATK- (tai nykyään IT-) alan ammattilaisia.

Sangen toimintaa johtaa tällä hetkellä kuusihenkinen hallitus ja puheenjohtaja. Sangessa pyritään välttämään kaikkea mahdollista byrokratiaa, joten erilaiset käytännön toimet on delegoitu erinäisille jäsenille.

Tärkeimmät Sangen palvelimista sijaitsevat Tenue Oy:n tiloissa Espoossa; nämä palvelimet on kytketty suoraan Eunetin runkoverkkoon. Muutama palvelin sijaitsee myös Aurorankatu 13:ssa Helsingissä.YhteystiedotSivukarttaPävitetyt sivut

Osuuskunta Sange • PL 197, 00131 Helsinki • info@sange.fi