Osuuskunta Sange — Internet-asiantuntijatLaatuarviointi

Useimmilla organisaatioilla on nykyään omat verkkosivut. Valitettavasti useimmat verkkosivut on hankittu lähinnä hienon ulkonäön perusteella, eivätkä ne siksi palvele kunnolla varsinaista tarkoitustaan, eli palvelun tai tiedon tarjoamista. Hienon ulkonäön on ajateltu edistävän yrityskuvaa, mutta toiminnaltaan kehno verkkosivusto kumoaa nopeasti ensivaikutelman.

Huonot ja vaikeat www-sivut karkottavat nopeaan ja helppoon toimintaan tottuneet Internet-käyttäjät. Pahimmillaan sivulla voi olla piilevä tekninen este, joka estää esim. osaa asiakasryhmästä ostamasta sivuston myymää tuotetta vaikka sitä haluaisivatkin. Lievempänä voi ilmetä esimerkiksi, ettei sivua löydy lainkaan Googlesta järkevillä hakusanoilla verkkosivun suunnitteluvirheen takia.

Jos haluat www-sivut jotka palvelevat tarkoitustaan ja houkuttelevat kävijöitä (tai jotka eivät ainakaan karkota kävijöitä toimintapuutostensa takia), ota meihin yhteyttä ja pyydä laatuarviointia verkkosivustosta.

Verkkosivuston laatuun kannattaa panostaa

Verkkosivujen laatuarviointi kannattaa, sillä hyvin toteutettu verkkosivusto kerää keskimäärin kymmeniä prosentteja enemmän kävijöitä. Verkkosivuston laadun parantaminen on ylivoimaisesti kustannustehokkain tapa kasvattaa verkkopalvelun suosiota.

Mitä ovat laadukkaat verkkosivut?

Arvioimme asiakkaan verkkosivuston laajasti. Tarkistamme mm. että:

  • Sivut toimivat kaikilla tietokoneilla (uudet ja vanhat tietokoneet, kämmentietokoneet, kännykät).
  • Sivut toimivat kaikilla selaimilla (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera jne).
  • Vanhukset ja kouluttamattomatkin ihmiset voivat käyttää verkkosivuja (käytettävyys).
  • Näkörajoitteiset näkevät tai kuulevat sivunne (esteettömyys, saavutettavuus).
  • Sivut ovat hakukoneoptimoitu, eli löytyvät Googlella etsiessä.
  • Sivusto on myös valmis tulevaisuuden tarpeita varten.
  • Voimme myös korjata kielen ymmärrettävämmäksi.

Sangen tekemä laatuarvionti sisältää kirjallisen ja suullisen esityksen ongelmista ja tarvittaessa myös verkkosivujen uusimistyön.

Lähetä tiedustelusi osoitteeseen info@sange.fi.

Lisätietoja

Toimivat, selkeät ja kaikin tavoin laadukkaat sivut saa vain käyttämällä oikeita tekniikoita ja asiantuntemusta.

Verkkosivujen laatuohje -sivuiltamme voit lukea perusperiaatteet verkkosivujen suunnitteluun. Julkaisemme ohjeet siksi, että haluamme yrityksenä laaja-alaisesti edistää tietotekniikan ratkaisujen laadukkuutta, jotta se tulevaisuudessa helpottaisi elämäämme entistä enemmän sen sijaan että tietotekniikan käyttö, joidenkin nykyisten järjestelmien lailla, aiheuttaisi meille ylimääräistä kiusaa.YhteystiedotSivukarttaPävitetyt sivut

Osuuskunta Sange • PL 197, 00131 Helsinki • info@sange.fi